jueves, 26 de abril de 2012

la bombilla

Una llum incandescent és un dispositiu que produeix llum mitjançant l'escalfament Joule porefecto d'un filament metàl·lic en l' ens tungstè fins posant  com a vermell blanc, utilitzant el pas de eléctirca de corrent. Tecnologia amb existent, actualment és considera poc eficients ja que el 90% de l'electricitat que consumeix transforma en calor i únic que el 10% restant a la llum.


















Bombilla led: És un díode semiconductor que emet llum. S'utilitzen com a indicadors en molts dispositius i cada vegada més sovint en la il·luminació. Presentat com un component d'electrònica el 1962, el primer ledes emesa intensitat baixa red light, però mecanismes actual emeten brillantor alta en l'infraroig, visible i ultraviolat espectre clar. 






















En comparació amb làmpades d'incandescent, CFLs tenen una major vida i consumir menys electricitat per produir la mateixa il luminació. De fet, els llums d'CFL ajuden a estalviar costos en bitllets d'electricitat, com a compensació per a l'alt preu dins de les primeres 500 hores d'ús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario